|
3 minuten leestijd

The MedWinter Deals

De feestdagen komen eraan. Speciaal om dit te vieren pakt MedHealth de komende 4 weken uit met de MedWinter Deals; iedere week mooie aanbiedingen.

Luc Bollen

Digital marketeer

De producten van MedHealth zijn onderverdeeld aan de hand van de AECI marketingformule. Deze formule bestaat uit 4 productpijlers die ieder erop gericht zijn om zowel fysiek als digitaal interactie met de HCP te creëren.

Themaweken

Iedere week staat in het thema van één van deze pijlers. Tijdens die week krijgt u speciale kortingen (oplopend tot wel 50%) op de producten behorende bij deze pijler. De productpijlers zijn: Awareness, Educatie, Content, Interactie.

Awareness fase

De eerste week (22-11-2021 t/m 28-11-2021) staat in het teken van de Awareness producten. Deze bestaan uit twee productcategorieën te weten Contextual advertising & het MedZine platform.

De MedWinter Deals

Contextual advertising is het verspreiden van relevante advertenties onder uw medische doelgroep. Hierdoor kunt u via uw eigen platformen of via het platform MedZine met 49.000 aangesloten HCP’s uw doelgroep bereiken met een doelgerichte advertenties. Door uw awareness campagne te versterken met de AECI-Formule bent u zeker van een hogere ROI.

The MedWinter Deals