Maak kennis met de voordelen van Development

Contact opnemen

Contentbeheer met wordpress

WordPress, een opensource CMS, staat bekend om zijn flexibiliteit, stabiliteit en veiligheid, zonder strikte beperkingen voor design en layout. Dit systeem is gebruiksvriendelijk en stelt content altijd centraal.

 

Gebruikersgericht ontwerp 

Onze aanpak focust zich op de eindgebruiker door hun doelen, wensen en eisen centraal te stellen. We maken gebruik van bewezen tools zoals MBTI en persona’s om een website te ontwikkelen die de uiteenlopende voorkeuren van de doelgroep optimaal bedient.

Stapsgewijze ontwikkelingsaanpak

Onze benadering is iteratief, bewegend van concept naar prototype naar een functionerende website in korte, beheersbare cycli. Dit stelt belanghebbenden in staat om voortdurend de voortgang te volgen, actief feedback te leveren, en continu verbeteringen te observeren, waardoor potentiële problemen vroegtijdig worden aangepakt.

Website ontwikkeling voor HCP's

Bij MedHealth Communications richten we ons op het creëren van professionele websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook inhoudelijk sterk staan. Onze aanpak is erop gericht om de educatieve ervaring van gezondheidsprofessionals (HCP's) te verbeteren door nauwkeurig ontworpen content en functionaliteit. Hier is hoe we dit bereiken:

Grondige content evaluatie

We evalueren medische teksten kritisch en herschrijven deze waar nodig om nauwkeurigheid en duidelijkheid te garanderen, waardoor de kwaliteit van informatie die aan HCP's wordt aangeboden, wordt verhoogd.

Gebruiksvriendelijk CMS

Ons content management systeem is ontworpen om zowel praktisch als volledig geautomatiseerd te zijn, waardoor het voor medewerkers eenvoudig is om de website te beheren zonder in te boeten aan functionaliteit en dynamiek.

Gebruiker-Centrisch Ontwerp

Vanaf het begin ontwerpen we websites met de eindgebruiker in gedachten. Door het toepassen van bewezen principes zoals MBTI, persona's, beïnvloedingstechnieken en overtuigingsprincipes, creëren we een platform dat engagement bevordert en de conversie optimaliseert.

Uw contactpersoon:

Joeri Vermeer
Developer

Ik wil nu beginnen met Development

Neem direct contact op met Joeri Vermeer

Verstuur verzoek
* Verplicht