Maak kennis met de voordelen van Farmacotherapie

Contact opnemen

Groot bereik

Bereik 13.624 specialisten door een publicatie te sponsoren op ons platform. Dit biedt een unieke kans om het ziektebeeld.

Uitgebreid multichannel pakket

Ons platform focust zich op producten en services die passen bij een omnichannel marketing benadering. Onze brede portfolio passen wij altijd naar behoefte toe.

Ontwikkeld met en voor HCP's

Door samen te werken met Key Opinion Leaders (KOL's) en HCP's, garanderen wij dat onze content nauw aansluit bij de praktijk, wat de patiëntenzorg ten goede komt.

Sponsorpagina binnen farmacotherapie

Op de sponsorpagina treft de bezoeker alle informatie over de sponsor. Deze is toegankelijk via duidelijk aangegeven links op de pagina waar de publicatie staat gepubliceerd. De sponsorpagina is gedurende de looptijd naar wens aan te passen door de sponsor. Deze optie biedt:

Vermelding beschikbare sponsormaterialen (op pagina van de publicatie)

Eigen sponsorpagina met:
- Informatie over NHG richtlijn
- Contactpersonen
- Links naar portals van Bayer
- Downloads relevante materialen als infographic en animati

Statistieken

51 onderwerpen

20 jaar ervaring

13.624 gebruikers

Hoe het werkt

Ontdek stap voor stap hoe ons platform inspeelt op de informatiebehoeften van HCP's en bijdraagt aan de verbetering van patiëntenzorg.

01

Bepalen onderwerp

Het proces start wanneer HCP’s meer gedetailleerde of actuele informatie nodig hebben over een ziektebeeld of behandeling. Deze behoefte kan voortkomen uit directe klinische ervaringen, patiëntvragen, of door ontwikkelingen in het medische veld.

02

Contentcreatie

Om de actualiteit en objectiviteit van de informatie te waarborgen word een publicatie geschreven door onafhankelijke auteurs met specifieke expertise in het betreffende onderwerp. Het wordt geredigeerd door een onafhankelijke redactieraad.

03

Marketing via multichannel pakket

De content wordt gepubliceerd op het Farmacotherapie. Om de zichtbaarheid te vergroten wordt gebruik gemaakt van een multichannel pakket.

Uw contactpersoon:

Jan Breeman
Manager Business Development

Ik wil nu beginnen met Farmacotherapie

Neem direct contact op met Jan Breeman

Verstuur verzoek
* Verplicht