Ontwikkeling van een geavanceerd educatieplatform voor AstraZeneca

Inhoudsopgave
19 april 2024
Laatst bewerkt: 2 mei 2024
1 min
Luc Bollen
Digital Marketeer

MedHealth Communications, een toonaangevend fullservicebureau in medische communicatie. Onze expertise ligt in het faciliteren van interacties met Healthcare professionals, waarbij we gebruikmaken van geavanceerde omnichannel oplossingen om effectieve communicatie te waarborgen. Een recent voorbeeld van onze expertise is de succesvolle samenwerking met AstraZeneca, resulterend in de ontwikkeling van nascholingen.nl. Deze website is specifiek ontworpen om zorgprofessionals een verbeterde en innovatievere omgeving te bieden voor hun nascholing.

De oplossing

In reactie op AstraZeneca's verlangen naar een verbeterde nascholingsomgeving, heeft MedHealth Communications een geavanceerd educatieplatform ontwikkeld. Dit platform biedt een reeks van e-learnings, klassikale trainingen en webinars met Socrates, speciaal ontworpen voor healthcare professionals (HCP's). Het is afgestemd op de unieke behoeften van HCP’s, waarbij elke component bijdraagt aan hun specifieke educatieve vereisten. Nascholingen.nl kenmerkt zich door een innovatieve user experience, een gevarieerd aanbod aan educatieve content en de integratie met OneKey. Hiermee sluit het platform perfect aan op de educatieve behoeften van zorgprofessionals.

De resultaten

De samenwerking tussen MedHealth Communications en AstraZeneca heeft diverse belangrijke resultaten opgeleverd, met name:

  1. Toegenomen toegankelijkheid: Aanzienlijke verbetering in de toegang tot educatieve materialen voor medische professionals.
  2. Versterking van medische nascholing: Uit onderzoek is gebleken dat het platform een rijke bron is voor medische nascholingen onder HCP’s.
  3. Verbetering van gebruikerservaring: De focus op een gebruiksvriendelijke interface en regelmatige content updates heeft geresulteerd in een verbeterde ervaring voor de HCP.
  4. Grotere gebruikerstevredenheid: Positieve feedback van HCP’s, zoals blijkt uit recente tevredenheidsenquêtes, onderstrepen het succes van het project.
  5. Positieve merkassociatie: Dit project heeft bijgedragen aan het versterken van AstraZeneca's merkimago als een vooruitstrevende en farmaceutische marktleider.

Conclusie

Concluderend is de samenwerking tussen MedHealth Communications en AstraZeneca een bewijs van hoe innovatieve oplossingen in de gezondheidszorgsector mooi tot stand kunnen komen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden hoe wij jouw organisatie ook een op maat gemaakte oplossing kunnen bieden?

Laat ons u helpen om bijvoorbeeld, net als AstraZeneca, uw educatieve bereik en merkimago te versterken. Neem nu contact met ons op

Aanbevolen

Video’s als contentcreatie

19 april 2024
3 min
Bij het bespreken van video's moeten we gelijk denken aan het populaire YouTube platform. Het staat a...

Animatievideo: De sleutel tot krachtige visuele storytelling in jouw marketingcampagn...

19 april 2024
5 min
Stel je voor dat je de complexe wereld van gezondheidszorg wilt uitleggen aan je doelgroep. Hoe doe j...

Test blog Awareness

3 april 2024
1 min
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore e...

Generatie Z: de opkomende doelgroep

19 april 2024
2 min
LinkedIn is een aantrekkelijk socialmediakanaal. De Generatie Z is zeer actief op LinkedIn. LinkedIn...