Over

MedHealth Communications, opgericht in 2009,  is een belangrijke speler op het gebied van medische communicatie. Met onze toewijding aan innovatie, maken we complexe medische informatie toegankelijk en begrijpelijk voor verschillende stakeholders in de zorg. Door middel van van geavanceerde technologieën streven we ernaar om de toegankelijkheid van medische content continu te delen en verbeteren.

Het team van MedHealth zet zich in voor een persoonlijke benadering, snelle communicatie en een actieve, oplossingsgerichte inzet.

Onze opdrachtgevers zien ons als een betrouwbare partner die altijd op zoek is naar vernieuwende oplossingen in de medische communicatie.

Missie

MedHealth streeft ernaar om zorgverleners beter te ondersteunen in het dagelijkse werk door medische content te ontwikkelen en continu informatiestromen te creëren en te verbeteren. Daarbij staat de samenwerking met verschillende belanghebbende partijen centraal.

Visie

Verbinden, informeren en inspireren van belanghebbende partijen door oplossingen te bieden voor medische communicatievraagstukken. Zorgverleners, opdrachtgevers en samenwerkingspartners zien ons hierdoor als veelzijdig, betrokken en vakkundige uitgever.