Maak kennis met de voordelen van Medische infographic

Contact opnemen

In-house expertise

Gespecialiseerd team met diepgaande kennis in medische communicatie en visueel ontwerp, garandeert nauwkeurige vertaling van complexe informatie.

Koppeling online en offline media

Met een QR-code kan er een verbinding worden gemaakt tussen on- en offline. Een QR-code is conversie verhogend.

Productiesnelheid

Efficiënte interne processen zorgen voor snelle levering van hoogwaardige infographics, cruciaal voor het delen van actuele medische informatie.

Optimaliseer uw medische communicatie met krachtige infographics

Medische infographics zijn essentieel voor efficiënte gezondheidscommunicatie. Ze bieden de mogelijkheid om complexe informatie compact en begrijpelijk te presenteren, essentieel voor zorgprofessionals en patiënten.

Informatieve illustraties

Infographics zorgen voor een efficiënte samenvatting van essentiële data, waardoor complexe informatie snel en duidelijk overgebracht wordt.

Educatieve infographics

Infographics vertalen technische en wetenschappelijke data naar toegankelijke visuals, waardoor medische kennis begrijpelijk wordt voor een breder publiek. Deze vertaalslag maakt het mogelijk voor een breder publiek om medische inzichten te begrijpen.

Statistieken

40+ infographics gemaakt

15 jaar ervaring

Succesvolle campagne gedraaid

Hoe het werkt

Zie de 3 stappen hiernaast:

01

Briefing

Wij bespreken de doelstellingen van de infographic, het specifieke medische onderwerp en welke specialisme we willen bereiken.

02

Achtergrond info, style guides, voorbeelden etc. verwerken

Wij duiken in de beschikbare achtergrondinformatie, waaronder wetenschappelijke artikelen, richtlijnen voor medische praktijken en eerder gepubliceerd educatief materiaal.

 

03

Scripting van inhoud + goedkeuring

In deze fase wordt het script ontwikkeld, oftewel de tekstuele content voor de infographic.

 

04

Oplevering

Na goedkeuring van het script wordt de definitieve infographic ontworpen. Hierbij wordt zorgvuldig aandacht besteed aan het gebruik van kleuren, typografie en visuele elementen om een helder en aantrekkelijk educatief hulpmiddel te creëren.

Uw contactpersoon:

Rob Koenraads
Directeur

Ik wil nu beginnen met Medische infographic

Neem direct contact op met Rob Koenraads

Verstuur verzoek
* Verplicht