|
1 minuten leestijd

Webinar Scabiës - Ontdek de nieuwste inzichten en informatie over scabiës

De incidentie van scabiës neemt de afgelopen tien jaar steeds verder toe. Scabiës is dan ook een gezondheidsprobleem waar veel dermatologen, huisartsen, GGD-artsen en verpleegkundigen regelmatig mee te maken krijgen.

Aurora van de Loo

Medisch redacteur

In samenwerking met het  RIVM National Institute for Public Health and the Environment presenteert Medhealth Communications met CME-Academy het geaccrediteerde webinar over scabiës. Met de incidentie van scabiës die de afgelopen tien jaar gestaag is toegenomen is het een gezondheidsprobleem waar veel huisartsen, GGD-artsen en verpleegkundigen regelmatig mee te maken krijgen.

In dit webinar gaan dr. J. Romeijn, dermatoloog, dr. R. Vodegel, dermatoloog drs. S. Hofman, AIGT, drs. T. Verbeek van Buuren, huisarts in op de diagnostiek en behandeling van scabiës bespreken zij in een uur de ins en outs van scabiës.

 

Doorlopend (on demand) webinar. Aanmelden op CME-Academy: www.cme-academy.nl/nascholing/scabies

Accreditatie: Artsenfederatie KNMG en Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde (NVAB) 0.5 punt | NVDV - Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie en V&VN (Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland) 1 punt 

#Scabies #Webinar #MedischeEducatie #Accreditatie

Webinar Scabiës - Ontdek de nieuwste inzichten en informatie over scabiës